1
  • BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Antalya 26 °C

ASLINDA İYİ OLDU

Teslime Tosun

CHP Antalya içinde müthiş bir kargaşa var.

CHP denilince şahlanıp ayağa kalkanlar şimdilerde biraz sus-pus vaziyette. Aşağı tükürseler sakal, yukarı tükürseler bıyık misali Döşemealtı’nın yeni belediye başkanı Menderes Dal ile önceki belediye başkanı Turgay Genç arasında iki arada bir derede kalmış vaziyetteler.

Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde önce Döşemealtı Belediyesinin Döşemeyol şirketine haciz işlemi uygulandı.

Borçlarından dolayı şirket iflas, belediye ondan daha beter iflasta. Haciz işlemi ile ilgili olarak Döşemealtı Belediyesi, önceki yönetimin beceriksizliğine, savurganlığına dem vurunca Turgay Genç, “Bazı kendini bilmezler şahsımı ve ekip arkadaşlarımı karalamaya çalışıyorlar” diye uzun bir açıklamayı kendi sosyal medyasında yayınladı.

Bu açıklamadan iki gün sonra bu sefer Döşemealtı Belediyesine haciz için gidildi. Makam odasında ne var, ne yoksa götürmüşler ama çok değerli Döşemealtı halısını bırakmışlar.
 

Haciz işleminden sonra Menderes Dal ise Turgay Genç’e “Sizin kim olduğunuzu çok iyi biliyoruz” diye cevap verdi.

Evet, kim olduklarını Döşemealtı halkı da çok iyi bilir. Sadece Döşemealtı halkı değil namı diğer ‘Asfalt Ali’ dediğin zaman tüm belediye başkanları, siyasi çevreler kendisini çok iyi tanır. Bu arkadaş asfalt ihalelerine, yol ihalelerine girdiği için siyasi çevresi fazladır.

Döşemealtı merkezine Bahçeyaka kanalından, belediyeye kadar olan yolda yaptığı absürt bir döşemesi vardır. Girdiğiniz zaman takır, takır, takır ses çıkar. O sesi her duyduğunda bizim Döşemealtılılar küfür dağarcığında ne varsa Asfalt Ali’ye ve Turgay Genç’e ithafen dua okur gibi okurlar.

Klavye başındaki aportta bekleyen CHP’li saldırı timi böyle bir şeye hazırlıklı değildi. Yani Turgay Genç Ak Partili olsa, ohooooo geliven gari cümbüşe.

En hafif eleştiri olarak “A KE PE İktidarının hırsızları belediyeyi iflas ettirmiş, belediye başkanlığını kazanamayınca koltuğunu aldılar” demezler miydi sizce?

“Hırsız vaaaar. A KE PE’li hırsızlar başkanın odasını çaldılar” diye sosyal medyada taglar açıp, TT olmazlar mıydı?

Ama şimdi ne yapacaklarını şaşırmış vaziyetteler. Gözüne far tutulmuş tavşan gibi kaldılar öyle

Ben onların yerinde olmak istemezdim.

Ama daha iyi bir şey söyliyeyim size. Adana Belediye Başkanlığına seçilen Zeydan Karalar ilk göreve geldiğinde aynı haciz işlemi ona uygulanmıştı. Karalar bir tahta sandalye ve bir masa ile pozlar vermişti.

Daha sonra Ankara’da CHP Genel Merkezinden bazı arkadaşlarla eğlenceli bir sohbette, nerden gelindiyse bu konuya gelmişti. Biliyorsunuz böyle sohbet ortamlarında herkes unvanlarını kapıda bırakır. Partide önemli bir isim “Aslında iyi de oldu o haciz işlemi. Zeydan abi hem acayip sükse yaptı, hem de makam odasını yenilemek için fırsat verilmiş oldu. Mobilyalar eskiydi zaten. Yeniletmeye kalksa ilk söyleyecekleri şey, makam odasını yeniledi derlerdi. O dönem mis gibi olmuştu o haciz işi” dedi.

Kimse üzülmesin. O mobilyalar hiçbir işe yaramaz, borcun tırnağını bile karşılamaz. Zaten 10 yıldır eskimişti.

Yeniletmek için fırsat doğdu. Yani aslında iyi oldu. 

Yok mu CHP’li belediye Başkanına makam odası hediye edecek bir CHP’li?

Mesela Ferit Özer iyi bir CHP’lidir ve Döşemealtı’na bir makam odası takımı gönderebilir.

 

NOT: Bu tartışmanın ortasına Döşemealtı Belediyesine sosyal medyacı olarak işe alınan ve hemen ardından memur yapıldığını bildiğim Ozan Balık’da girdi.

Sayın Ozan Balık, Menderes Dal’ı yeren, belediyeye haciz işlemi yapan Asfalt Ali abisini koruyan, Turgay Genç’e toz kondurmayan siyasi paylaşımı ile kavganın ortasına daldı.

Sevgili Balık, sen üç-beş twit atıp Turgay Genç sayesinde memur olmuş birisisin. Şimdilerde Konyaaltı Belediyesinde keyfin beyde yok.

Artık sen CHP’li bir emekçi filan değilsin. İktidarda olan Ak Parti’nin maaşını verdiği devlet memurusun.

Ak Parti iktidarının verdiği maaşla tuzu kuru birisi olarak Avrupa tatillerine çıkıyorsun.

Bir devlet memuru olarak hem Ak Partiye sallayıp, hem de kendi partin olan CHP’ye ayar vermeye çalışıyorsun.

Siyasi paylaşımların, bir gün birilerinin dikkatini çeker ve seni Cimer’e şikayet ederse yeni elde ettiğin devlet memurluğun elden gider haberin olsun.

Benden söylemesi. . .

Bu yazı toplam 1854 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.