1
  • BIST 11311.31
  • Altın 5897.703
  • Dolar 42.6861
  • Euro 50.1507
  • Antalya 11 °C

Dilencinin üzerinden emekli maaş dekontu ile birlikte 2 bin 479 TL, ziynet eşyası ve banka cüzdanı çıktı

Dilencinin üzerinden emekli maaş dekontu ile birlikte 2 bin 479 TL, ziynet eşyası ve banka cüzdanı çıktı
Antalya'da zabıta ekipleri tarafından yakalanan bir dilencinin üzerinden 4 saatte topladığı 2 bin 479 TL ve ziynet eşyaları çıktı.

Antalya'da zabıta ekipleri tarafından yakalanan bir dilencinin üzerinden 4 saatte topladığı 2 bin 479 TL ve ziynet eşyaları çıktı. Dilencinin üzerinde ayrıca emekli maaşı aldığını gösteren banka cüzdanı bulundu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nın kentte vatandaşın dini duyguları istismar eden dilencilere yönelik çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler tarafından yapılan denetimlerde Antalya Eğitim ve Araştırması Hastanesi Meltem giriş kapısında dilencilik yapan bir kadın yakalandı. Zabıta ekipleri tarafından Zabıta Daire Başkanlığı Denetim Zabıta Şube Müdürlüğüne bağlı Batı Bölgesi Zabıta Amirliği'ne getirilen ve isminin Pakize T. (64) olduğu öğrenilen kadının üzerinden dilencilikten kazandığı değerlendirilen toplam 2 bin 479 TL para çıktı. Yaşlı kadının üzerinden çıkan parayı yaklaşık 4 saatte kazandığı öğrenilen paraya ve ziynet eşyalarına el konuldu. Emekli olduğu ve üzerinden bankadan aldığı emekli maaşına ait dekontun yanı sıra banka cüzdanı çıkan Pakize K.'ya tutanak tutularak Kabahatler Kanununa Muhalefetten 1406 TL ceza uygulandı.

Bu haber toplam 200 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.