1
  • BIST 9602.16
  • Altın 3440.779
  • Dolar 36.4087
  • Euro 38.1115
  • Antalya 3 °C

Hatay’da 5 ile 28 yıl arası hapis cezasıyla aranan 4 kişi yakalandı

Hatay’da 5 ile 28 yıl arası hapis cezasıyla aranan 4 kişi yakalandı
Hatay'ın Antakya ve İskenderun ilçelerinde aranan şahıslara yönelik çalışmada kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 4 kişi yakalanarak tutuklandı.

Hatay'ın Antakya ve İskenderun ilçelerinde aranan şahıslara yönelik çalışmada kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 4 kişi yakalanarak tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Antakya ve İskenderun ilçelerinde aranan şahıslara yönelik çalışma yapıldı. Yapılan uygulamalarda; işledikleri hırsızlık, kredi kartı dolandırıcılığı, tehdit suçları nedeniyle haklarında adli makamlarca verilen 5 yıl ile 28 yıl 11 ay 9 gün arasında verilen kesinleşmiş hapis cezaları nedeniyle aranmakta olan Ö.C.B., V.K., S.K. ve A.S. adlı 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.