Antalya Haberal

KONYSİAD'dan ASAT'a plaket

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt’a, KONYSİAD tarafından düzenlenen törenle plaket takdim edildi

27 Aralık 2018 Perşembe 20:18

KONYSİAD'dan ASAT'a plaket

ASAT Genel Müdürü Av. İbrahim Kurt ile birlikte Genel Müdür Yardımcıları Ali Cumhur Doğan, İbrahim Tuncer ve Osman Yıldız ile bazı kurum yetkililerinin Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD) yönetim kurulu başkanı İlhami Kaplan, eski başkan Bora Terzioğlu ve dernek yönetimi ile buluştu. 

Kısa bilgiler verdi
ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt ve Genel Müdür Yardımcılarından Osman Yıldız’ın görsel sunumlar eşliğinde yaptıkları konuşmalarda ASAT çalışmaları ve yatırımlarıyla ilgili kısaca bilgi verildi. Özelde ise Konyaaltı bölgesi içindeki kurum hizmetlerinden ve kısa zaman içinde tamamlanması hedeflenen yatırımlardan söz edildi.  Böylece Konyaaltı’nda faaliyet yürüten sanayici ve işadamlarının merak ettikleri bazı meselelerde ilk ağızdan yapılan açıklama ve somut verilerle mevcut soru işaretlerinin giderilmiş olduğu, dernek yönetimi tarafından ifade edildi. Özellikle Kemer’de en kısa sürede yapımı tamamlanacak olan modern arıtma tesisi, Oymapınar’dan su temini ve Boğaçayı projeleri katılımcılardan takdir topladı. Katılımcıların birlikte çektirdiği fotoğraflarla tören sona erdi. 

MAHSUM ALTAŞ

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER

1