Antalya Haberal

Ömer Niyazi İşlek'ten kamuoyuna duyuru

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek bir duyuru yayımladı.

27 Aralık 2019 Cuma 16:50

Ömer Niyazi İşlek'ten kamuoyuna duyuru

İşlek, yayımladığı kamuoyu duyurusunda, "

Dün gerçekleşen Olağanüstü Meclis Toplantımızda Esnafımıza olan borçların ödenmesi için talep ettiğimiz İller bankası borçlanması teminat mektubu alımı maddesinin Ak Parti grubu tarafından Red edilmesi ile ilgili bugün basında çıkan haberler sebebi ile bir açıklama yapma zaruriyeti doğmuştur.

Cumhur İttifakı; Küçücük bir borçlanma yetkisi ile, maddiyatla örtüştürülemeyecek, üç beş meclis üyesinin çeşitli sebeplerle red vermesi ile bağdaşlaştırılamayacak ve ilçemizde oluşan 9 aylık dönemdeki birlik ve beraberliğimizi bozamayacak kadar güçlü ve iradelidir.

Cumhur ittifakı; her türlü maddi ve manevi beklentilerin üstünde, şahısların kişisel sebepleri ile yıkılmayacak kadar sağlamdır.

Cumhur İttifakı Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin bizlere talimatla emanet ettiği,canımız pahasına koruyacağımız, ülkemiz adına en önemli emanettir.

Dolayısı ile bir maddenin, üç beş kişinin şahsi kararları ile red edilmesi,ileriye doğru kararlı adımlarımızı bozamayacak, Korkuteli'mizin yakaladığı ivmeye set vuramayacak ve dahi İttifakımıza fitne,fesat sokamayacaktır.

Bu vesile ile Cumhur İttifakının beraberce hazırladığı en önemli 3 projesinin yılbaşı gecesi atılacak temel atma törenine tüm halkımızı tekraren davet ederiz.

Takdir sizin, hüküm Allah’ındır.

"Az Laf,Çok İş..."
ifadelerini kullandı.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER

1