Adana’da taksici 3 bin TL için arkadaşını infaz etmiş

Adana'da 3 yerinden vurularak infaz edilen 30 yaşındaki şahsın katili taksici arkadaşı çıktı.

Adana'da 3 yerinden vurularak infaz edilen 30 yaşındaki şahsın katili taksici arkadaşı çıktı. Cinayeti şüphelinin 3 bin TL alacağını alamadığı için işlediği ortaya çıktı.

Olay, önceki gün merkez Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta bir kişi, yerde hareketsiz yatan bir şahsı görüp polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde yatan kişinin kasığından, karnından ve kolundan tabanca ile vurulduğunu tespit etti. Yaralının Alpay Bozkurt (30) olduğu belirlenirken kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

"Katil taksici arkadaşı çıktı"

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetin aydınlatılması için çalışma yaptı. Ekiplerin yaptığı kamera kayıtlarını inceleme de cinayeti şüphelisinin taksi şoförü H.S. (28) olduğunu belirledi. Bunun üzerine polis şüphelinin yaşadığı aynı ilçede bulunan 19 Mayıs Mahallesindeki adresine operasyon yaptı. Şüpheli operasyona yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüphelinin, arkadaşı Bozkurt'u 3 bin TL alacağını vermediği için infaz ettiği öğrenildi.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü
Adana’da bataryası şişen cep telefonu böyle patladı
Gecekonduda çıkan yangın ekipleri alarma geçirdi
Terör örgütü ile çıkan çatışmada yaralanmıştı, 14 yıllık yaşam mücadelesini kaybetti
Mersin polisi esnaf ve şoförleri bilgilendirdi
Tozu dumana katan yıkıma çevre kirliliğinden ceza
Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 10 gözaltı
Osmaniye’de ahırdaki yangında 16 küçükbaş hayvan telef oldu
Antalya’da Şubat ayında 381 düzensiz göçmen yakalandı
Osmaniye’de vinç devrildi: 1 ölü