Akdeniz Belediyesinden vergi hatırlatması

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin 2023 yılı 2'nci taksit ödemeleri için son başvuru tarihinin 30...

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin 2023 yılı 2'nci taksit ödemeleri için son başvuru tarihinin 30 Kasım 2023 Perşembe günü olduğunu bildirdi.

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden vatandaşlara yapılan duyuru ve çağrıda şu ifadeler yer aldı; "Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin 2023 yılı 2'nci ve son taksit ödemeleri, 30 Kasım 2023 Perşembe günü sona ermektedir. Dileyen vatandaşlarımız, belediye merkez binası veznelerine gelerek veya "www.akdeniz.bel.tr" adresi üzerinden emlak vergisi, çevre temizlik vergisi bildirimleri ile ilan ve reklam beyannamelerini online olarak da verebilmekte ve ayrıca tüm vergilerini online şekilde ödeyebilmektedir. Vatandaşlarımız, cezalı duruma düşmemek için 30 Kasım 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar söz konusu vergi ve borçlarını belediye merkez binası veznelerine gelerek veya internet üzerinden ödeyebilir, beyannamelerini verebilirler."

Manşetler

Kontrolden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeritten gelen otomobilin üzerine düştü: 2 ölü, 3 yaralı
Burdur’da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı
14 yaşındaki çocuğun tüfekle oyunu ölüm getirdi
Apartmanın çatısındaki mangal dumanı 7 itfaiye aracını alarma geçirdi
Tarsus’ta dehşet: 2 ölü, 1 yaralı
Egzozcuda eski çalışan dehşeti: 17 yaşındaki genci sırtından bıçaklayıp öldürdü
Adana’da yıllık izin için geldiği memleketinde ölen uzman çavuş toprağa verildi
Otomobil, hafif ticari aracı önünde sürükledi: 3 yaralı
Yola fırlayan kız çocuğuna otomobil çarptı: 1 yaralı
Alanya’da ehliyetsiz çocuğun kullandığı otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı