Alanya Belediyesi Kreş ve Çocuk Akademisi’nde mezuniyet heyecanı

Alanya Belediyesi Rüya İpekten Saadet Çelik Kreş ve Çocuk Akademisi 2023-2024 dönemi 5 yaş çocukları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Alanya Belediyesi Rüya İpekten Saadet Çelik Kreş ve Çocuk Akademisi 2023-2024 dönemi 5 yaş çocukları için mezuniyet töreni düzenlendi. Anaokulu seviyesine hazırlanan minikler, kreş bahçesindeki etkinlik sonrası başarı belgeleriyle uğurlandı.

Açıldığı günden bu yana büyük ilgi gören, eğitimde standartları yükselten Alanya Belediyesi Rüya İpekten Saadet Çelik Kreş ve Çocuk Akademisi, 80 öğrencisini daha mezun etti. Kreş bahçesinde düzenlenen etkinliğe Alanya Belediyesi Meclis Üyesi İrem Yunusoğlu, aileler, öğretmenler, kreş personelleri ve çocuklar katıldı.

Minikler kendi kitaplarıyla veda etti

Akademinin 5 yaş grubu öğrencileri, kendilerinin hazırladığı farkındalık çalışması ile veda etti. Minikler, "Kağıt çöp değildir" projesi ile artık kağıtları dönüştürerek kendi kitaplarını yaptılar. Dönem sonunda proje adımlarını anlatan sergi ve küçük sahne performanslarıyla sene sonu proje sunumlarını gerçekleştirdiler. 18 deneyimli Okul Öncesi Öğretmen ve her biri alanında başarılı uzman personellerle sıcak bir aile ortamında eğitim gören minikler, etkinlik sonunda başarı belgelerini alıp, balonlar uçurarak uğurlandı.

Manşetler

Kontrolden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeritten gelen otomobilin üzerine düştü: 2 ölü, 3 yaralı
Burdur’da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı
14 yaşındaki çocuğun tüfekle oyunu ölüm getirdi
Apartmanın çatısındaki mangal dumanı 7 itfaiye aracını alarma geçirdi
Tarsus’ta dehşet: 2 ölü, 1 yaralı
Egzozcuda eski çalışan dehşeti: 17 yaşındaki genci sırtından bıçaklayıp öldürdü
Adana’da yıllık izin için geldiği memleketinde ölen uzman çavuş toprağa verildi
Otomobil, hafif ticari aracı önünde sürükledi: 3 yaralı
Yola fırlayan kız çocuğuna otomobil çarptı: 1 yaralı
Alanya’da ehliyetsiz çocuğun kullandığı otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı