Antalya Çorum İş İnsanları Platformu, MHP İl Başkanı Güneş ile bir araya geldi

Antalya Çorum İş İnsanları Platformu Başkanı Halil Güvenbaş ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Antalya İl Başkanı Sadullah Güneş ile bir araya geldi.

Antalya Çorum İş İnsanları Platformu Başkanı Halil Güvenbaş ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Antalya İl Başkanı Sadullah Güneş ile bir araya geldi. Görüşmenin temel gündem maddesi, Antalya ve Çorum arasındaki iş birliğini güçlendirerek şehre nasıl katkı sağlanacağına yönelik projeler oldu.

Toplantıda, Antalya ilinin ekonomik kalkınmasına yönelik yapılabilecek ortak çalışmalar masaya yatırıldı. İki taraf, şehirlerarası ticaretin artırılması, iş insanlarının birbirlerine nasıl fayda sağlayabileceği ve bu iş birliğinden her iki şehrin de nasıl fayda göreceği konularını kapsamlı bir şekilde değerlendirdi.

Görüşmede konuşan Halil Güvenbaş, "Platform olarak, hem Antalya hem de Çorum'un ekonomik gelişimine katkı sağlamak için her türlü desteğe hazırız. MHP İl Başkanı Sayın Sadullah Güneş ile yaptığımız bu toplantı, karşılıklı işbirliği ve dayanışma açısından önemli bir adım. Bu tür iş birlikleri, hem iş dünyamızın güçlenmesine hem de şehrimize kalkınmasına büyük katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Sadullah Güneş ise, "İlişkilerin güçlendirilmesi, sadece ekonomik anlamda değil, aynı zamanda kültürel ve sosyal anlamda da önemli bir fırsat sunmaktadır. Bu toplantı, şehrimize ve bölgesel kalkınmaya büyük katkılar sağlayacak bir başlangıçtır" dedi.

Görüşme, iki tarafın da karşılıklı iş birliği ve dayanışma adına güçlü bir temele dayanan projeler geliştirme konusunda mutabakata varmasıyla son buldu. Gelecek dönemlerde, Antalya ve Çorum arasındaki iş dünyası ilişkilerini daha da derinleştirecek yeni projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor.

Manşetler

Burdur’da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada kurye yaralandı
Isparta’da bahçede çalışırken bir anda yere yığılan adam hayatını kaybetti
Antalya’da jandarmanın motosiklet denetiminde 114 araç trafikten men edildi
Karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı yaya yaralandı
Antalya’da son bir haftada 201 şüpheli tutuklandı
Isparta’da 1 saatte 6 araç ve sürücüsüne idari para cezası
Isparta’da 1 haftada 34 aranan şahıs yakalandı, bin 769 sürücüye ceza kesildi
Isparta’da çıkan yangında dairenin mutfağı küle döndü
Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan yakalanan 49 şüpheli tutuklandı
Alanya’da kamyonet ile drift atan sürücüye 55 bin TL ceza