Başkan Böcek: "Finike’ye Cumhuriyet Meydanı çok yakıştı"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike'ye 40 milyon TL yatırım ile Cumhuriyet'in 100. yıl anısına kazandırılan Finike Cumhuriyet...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike'ye 40 milyon TL yatırım ile Cumhuriyet'in 100. yıl anısına kazandırılan Finike Cumhuriyet Meydanı'nı gezdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz ile birlikte Finike Cumhuriyet Meydanı'nı ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek, Cumhuriyet'in 100. yıl anısına Finike'ye 40 milyon TL ile kazandırılan ve Finikeliler tarafından büyük beğeni toplayan Finike Cumhuriyet Meydanı'nı gezdi.

Başkan Muhittin Böcek, Finike Cumhuriyet Meydanı'nın Finike'ye çok yakıştığını belirterek, "Finike'mizin bir meydana ihtiyacı vardı. İlçelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız çalışma sonrasında 22 dönem alan üzerine inşa ettiğimiz Finike Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyeti'mizin 100. yılına denk gelmesiyle birlikte çok güzel oldu. Vatandaşlarımızın büyük beğenisini topluyor. İlçelerimizin ihtiyaçları ve halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Başkan Muhittin Böcek, Mustafa Geyikçi ve Gülsüm Cengiz ile birlikte Finike Cumhuriyet Meydanı'nı gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.

Manşetler

Kontrolden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeritten gelen otomobilin üzerine düştü: 2 ölü, 3 yaralı
Burdur’da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı
14 yaşındaki çocuğun tüfekle oyunu ölüm getirdi
Apartmanın çatısındaki mangal dumanı 7 itfaiye aracını alarma geçirdi
Tarsus’ta dehşet: 2 ölü, 1 yaralı
Egzozcuda eski çalışan dehşeti: 17 yaşındaki genci sırtından bıçaklayıp öldürdü
Adana’da yıllık izin için geldiği memleketinde ölen uzman çavuş toprağa verildi
Otomobil, hafif ticari aracı önünde sürükledi: 3 yaralı
Yola fırlayan kız çocuğuna otomobil çarptı: 1 yaralı
Alanya’da ehliyetsiz çocuğun kullandığı otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı