Başkan Böcek Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşüne katıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Saklıkent’ten Sarıkamış’a Şehitleri Anma Etkinliği’ne katıldı. Başkan Böcek, “105. yılında Sarıkamış’ta şehit olan on binlerce isimsiz kahramanı saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

Antalya Valiliği tarafından Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Saklıkent Kayak Merkezi’nde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Saklıkent’ten Sarıkamış’a Şehitleri Anma Yürüyüşü binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Yürüyüşe Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tuncay Polat, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

“TARİHİMİZİN EN ACI OLAYLARINDAN BİRİSİ”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Türk bayrakları ve dev Atatürk posteri eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşün ardından vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu. Sarıkamış’ta ellerinde tüfekleriyle donarak şehit olan on binlerce askeri saygıyla ve rahmetle andıklarını söylen Başkan Böcek, “Tarihimizin en acı olaylarından biri olan Sarıkamış’tan çıkarılacak çok önemli dersler var. Tarihimizi iyi bilmeli ve gençlerimize de öğretmeliyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu güzel vatanı canlarını feda ederek bizlere emanet eden tüm şehitlerimize minnet borçluyuz. Tüm şehitlerimiz rahmetle ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi. Haber Merkezi

Manşetler

Kontrolden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeritten gelen otomobilin üzerine düştü: 2 ölü, 3 yaralı
Burdur’da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı
14 yaşındaki çocuğun tüfekle oyunu ölüm getirdi
Apartmanın çatısındaki mangal dumanı 7 itfaiye aracını alarma geçirdi
Tarsus’ta dehşet: 2 ölü, 1 yaralı
Egzozcuda eski çalışan dehşeti: 17 yaşındaki genci sırtından bıçaklayıp öldürdü
Adana’da yıllık izin için geldiği memleketinde ölen uzman çavuş toprağa verildi
Otomobil, hafif ticari aracı önünde sürükledi: 3 yaralı
Yola fırlayan kız çocuğuna otomobil çarptı: 1 yaralı
Alanya’da ehliyetsiz çocuğun kullandığı otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı