Cuma Pazarı için kuralar çekildi

Alanya Belediyesi tarafından pazar esnafının isteğiyle eski yerine taşınacak olan Cuma Pazarı'nın çizgilerinin çekilmesinin ardından kura çekimi de yapıldı.

Alanya Belediyesi tarafından pazar esnafının isteğiyle eski yerine taşınacak olan Cuma Pazarı'nın çizgilerinin çekilmesinin ardından kura çekimi de yapıldı.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'in pazar esnafı ile yaptığı görüşmeler ve ziyaretleri sonrası Cuma Pazarı'nın kapalı otoparktan çıkarılarak tekrar eski yerine kurulmasına karar verilmişti. Esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların sıcak, havasızlık gibi pek çok sorununu bitirecek olan değişiklik için pazar alanında çizgiler zabıta ekipleri tarafından belirlenerek çizildi.

508 pazarcı üretici esnafın yerleri belli oldu

12 Temmuz Cuma günü kapalı otoparktan çıkarak yeni yerinde kurulacak olan Cuma Pazarı için Salı Pazarı içerisindeki Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ofisi'nin önünde kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimine, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Belediye Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Gök ve esnaf katıldı. İlk olarak 254 pazar esnafı daha sonra ise 254 üretici esnafı kuralarını kendileri çekerek yerlerini belirlediler.

Manşetler

Takla atan otomobilin 20 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti
Adana’da 12 saatte 5’i kadın 6 kişi öldürüldü
Isıtıcı faciasında ölen çocukların kimlikleri belli oldu
Palet üretim tesisinde korkutan yangın: 1 kişi dumandan etkilendi
Antalya’da 4 ilçede eş zamanlı aranan şahıs operasyonu: 39 şahıs yakalandı
Kazadan sonra arabalarının derdine düşmüşlerdi, hastaneye gidip yaralı sürücüden para istediler
Mersin’de zabıta ekipleri okul servislerini denetliyor
Önündeki araca çarpmamak için yağmur suyu tahliye kanalına düştü
Sigara izmaritinden çıkan yangın ekipleri alarma geçirdi
Defne’de işyeri yangını