Eljif Elmas’tan depremzedeler için yardım çağrısı

İtalya Serie A takımlarından Napoli'de forma giyen Kuzey Makedonyalı futbolcu Eljif Elmas, deprem sonrasında bölgedeki vatandaşlar için sosyal medya hesabından...

İtalya Serie A takımlarından Napoli'de forma giyen Kuzey Makedonyalı futbolcu Eljif Elmas, deprem sonrasında bölgedeki vatandaşlar için sosyal medya hesabından yardım mesajı paylaştı. Napolili futbolcular Hviça Kvaratshelia, Victor Osimhen ve Piotr Zielinski'nin formaları yardım için satılacak.

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve şu an İtalyan ekibi Napoli'de top koşturan Kuzey Makedonyalı futbolcu Eljif Elmas, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 şehirde ağır hasara neden olan depremler sonrasında sosyal medya hesabından yardım mesajı yayımladı. Elmas, paylaştığı videoda, "Ülkem için çok üzgünüm. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Yapılan yardımların dışında Napoli takımı olarak bir gelir planlıyoruz. İnşallah en kısa zamanda Türkiye'ye bağış olarak göndereceğiz. Yardımlarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Başarılı futbolcu, Napoli'deki takım arkadaşlarının da imzalı formalarının depremzedeler için açık artırmaya çıkacağını duyurdu. Takımın önemli isimleri Hviça Kvaratshelia, Victor Osimhen ve Piotr Zielinski, imzalı formaları ile Elmas'ın yardım çağrısına destek verdi.

Manşetler

Hastane çalışanlarını pompalı tüfekle rehin aldı
Ceza kesilirken alkol şişesini elinden bırakmadı
Parmağına yüzük sıkışan kadının yardımına itfaiye yetişti
Su kanalına düşen kamyonet sürücüsü yaralandı
Mersin’de sevgili vahşeti: 2 ölü
Antalya’da çok miktarda kaçak elektronik eşya ele geçirildi
Sanayi sitesinde alevlere teslim olan 6 iş yeri yandı
Aracın parçalarını çalan şahıs, çaldıklarıyla yakalandı
İskenderun’da kasten yaralama olayının şüphelisi polisten kaçamadı
Altınözü’nde uyuşturucu operasyonu