Gazipaşa’da iki katlı müstakil evde çıkan yangında ahırda bulunan inek ve buzağı telef oldu

Antalya'nın Gazipaşa ilçesince iki katlı müstakil evin altında bulunan ahırda başlayan yangında 1 inek ve buzağı telef oldu.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesince iki katlı müstakil evin altında bulunan ahırda başlayan yangında 1 inek ve buzağı telef oldu. İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangın, evde de maddi hasara yol açtı.

Yangın, bugün sabaha karşı Kızılgüney Mahallesi'nde ikamet eden Hüseyin Aktaş'a ait iki katlı müstakil evin altında bulunan ahırda başladı. Edinilen bilgiye göre, çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangını fark eden hane sahipleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Alınan ihbarın ardından olay yerine jandarma ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ekipleri sevk edildi. Mahalle sakinleri ve itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için çalışma başlatırken, yangında ahırda bulunan 1 inek ve buzağı telef oldu. Uzun uğraşların ardından itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangın, evde de maddi hasara yol açtı.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Manşetler

Burdur’da çıkan sazlık yangını kontrol altına alındı
Isparta’da kaybolan çocuk için arama çalışmaları devam ediyor
Feke’de çıkan orman yangını söndürüldü
Depremzede ailenin kaldığı konteynerda yangın çıktı
Osmaniye’de öğrencilere siber farkındalık eğitimi
Yanına alabildiği tek şey pantolonu oldu, evinin yanışını çaresiz gözlerle izledi
Isparta’da kayıp genç için termal dron ve köpekli arama çalışmaları devam ediyor
Sevgilisinin taciz edildiği iddiasıyla 3 kişiyi öldürmüş
Vali Köşger’den Adana’daki cinayetlere ilişkin açıklama
Burdur’da 2024 yılında Acil Çağrı Merkezine gelen 264 bin 824 ihbardan yüzde 59’u asılsız çıktı