Hatay’da şiddetli fırtına etkisini hissettirdi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde şiddetli fırtına etkisini hissettirirken üzerine ağaç devrilen bir araçta maddi hasar oluştu.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde şiddetli fırtına etkisini hissettirirken üzerine ağaç devrilen bir araçta maddi hasar oluştu.

Meteorolojinin uyarılarının ardından Hatay'da akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli fırtına vatandaşlara zor anlar yaşattı. İskenderun ilçesinde fırtına hayatı olumsuz etkilerken bir otomobilin üzerine ağaç devrildi. Şiddetli fırtına nedeniyle kent genelinde çöp konteynerleri yola sürüklendi, ağaçlar devrildi ve birçok noktada asılan reklam afişleri yırtıldı. Belediye ekipleri devrilen ağaçları kaldırmak için çalışma başlatırken, polis ekipleri kent genelinde güvenlik önlemi aldı. Fırtınanın etkisini sabah saatlerine kadar hissettirmesi bekleniyor.

Manşetler

Mersin’de ev yangını yaşlı adam hayatını kaybetti
Kirası yükseltilince adliye önüne çadır kurdu
Hatay’da 19 düzensiz göçmen yakalandı, 8 organizatör tutuklandı
Hatay’da hapis cezasıyla aranan 12 kişi yakalandı
İskenderun’da fuhuş operasyonu: 4 gözaltı
Arsuz’da kablo hırsızları yakayı ele verdi
Antalya’da 111 düzensiz göçmen yakalandı
Otoyol şantiyesindeki patlamada kaya parçaları evlere isabet etti: 2 yaralı
Tarsus’ta sağlıksız şartlarda ele geçirilen 750 kilo balık imha edildi
Antalya’da irtikap ve nitelikli dolandırıcılık suçundan 8 şüpheliden 4’ü tutuklandı