Isparta’da sahte altın dolandırıcıları yakalandı

Isparta'da sahte ziynet eşyası bozdurarak 43 bin 450 TL değerinde altın ve nakit para alan 2 şüpheli şahıs, Asayiş Şube ekiplerince yakalandı.

Isparta'da sahte ziynet eşyası bozdurarak 43 bin 450 TL değerinde altın ve nakit para alan 2 şüpheli şahıs, Asayiş Şube ekiplerince yakalandı. Araçlarında yapılan aramada sahte olduğu değerlendirilen 1 bilezik, 5 çeyrek altın ve 14 bin 900 TL ele geçirildi.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, kentte meydana gelen dolandırıcılık olayıyla ilgili yürüttükleri çalışmalarda Y.G. ve A.C.İ. isimli iki şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin, sahte ziynet eşyaları bozdurarak 43 bin 450 TL değerinde altın ve nakit para aldıkları, ayrıca başka bir iş yerinde sahte bilezik satmaya çalıştıkları belirlendi. Araçlarında yapılan aramalarda 1 bilezik, 5 çeyrek altın ve 14 bin 900 TL ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, adli mercilere sevk edildi.

Manşetler

Hemşire eşini satırla öldüren şahıs tutuklandı
Verdiği onay kodu dünyasını başına yıktı
5. kez kasksız yakalandı, ehliyetine 2 ay el konulunca "Hak ettik" dedi
Adana’da öldürülen anne ve kızının katili 3 yıldır yakalanamadı
79 kişiyi dolandıran şahıs Adana’da yakalandı, serbest kaldı
Antakya’da kereste imalathanesi alevlere teslim oldu
Mersin’de talihsiz kaza: Çöp aracı ile konteyner arasında eli sıkıştı
Karı-kocanın ölümüne 15 yıl hapis cezası verildi
Mersin’de kaçak sigara üretenlere operasyon: 3 gözaltı
Burdur’da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı