Kebapçı açılışında izdiham

Adanalı kebapçının açılışta ücretsiz kebap dağıtması izdihama yol açtı. Açılışa katılan belediye başkanı ise yoğunluğu görünce ocak başına...

Adanalı kebapçının açılışta ücretsiz kebap dağıtması izdihama yol açtı. Açılışa katılan belediye başkanı ise yoğunluğu görünce ocak başına geçip kendi kebabını aldı.

Merkez Seyhan ilçesinde 1995 yılından bu yana sektörde olan, kendine özgü lezzetlerle yurt içi ve yurt dışından çok fazla talep alan Cihangir Korkmaz, Türkmenbaşı Bulvarı'nda bulunan şubesini küçük geldiği için kapattı.

Korkmaz, bu kez yine aynı bulvarda tuttuğu 3 katlı iş yeri açtı. Açılışa sosyal medya fenomenleri ve çok sayıda protokol üyesi katıldı. Ücretsiz kebabın dağıtıldığı açılışta izdiham olurken, açılışa gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise yoğunluğu görünce ocak başına geçip kendi kebabını aldı. O anlar renkli görüntülere sahne olurken, Başkan Karalar ayak üstü kebabını yiyip kurdeleyi kesti.

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Cihangir Korkmaz, "Açılışımız çok yoğun katılımla gerçekleşti. Sosyal medya fenomenleri ve sanatçılarımız geldi. İnsanlar çok güzel ilgi gösterdi. Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Yeni şubelerimiz yakında gelecek. İnsanlar bugün çok keyifli bir gün geçirdi" dedi.

Manşetler

Kontrolden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeritten gelen otomobilin üzerine düştü: 2 ölü, 3 yaralı
Burdur’da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı
14 yaşındaki çocuğun tüfekle oyunu ölüm getirdi
Apartmanın çatısındaki mangal dumanı 7 itfaiye aracını alarma geçirdi
Tarsus’ta dehşet: 2 ölü, 1 yaralı
Egzozcuda eski çalışan dehşeti: 17 yaşındaki genci sırtından bıçaklayıp öldürdü
Adana’da yıllık izin için geldiği memleketinde ölen uzman çavuş toprağa verildi
Otomobil, hafif ticari aracı önünde sürükledi: 3 yaralı
Yola fırlayan kız çocuğuna otomobil çarptı: 1 yaralı
Alanya’da ehliyetsiz çocuğun kullandığı otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı