Kilis’te çalıntı lüks otomobil operasyonu

Kilis "te polisin yaptığı operasyonda bir galeriden 3 adet lüks otomobil ile elektronik eşya ve otomobil anahtarlarının çalınmasıyla ilgili 3 şüpheli...

Kilis "te polisin yaptığı operasyonda bir galeriden 3 adet lüks otomobil ile elektronik eşya ve otomobil anahtarlarının çalınmasıyla ilgili 3 şüpheli yakalandı.

Kilis merkez Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mah. Org.Safter Necioğlu Bulvarı üzerinde faaliyette bulunan bir oto galeriden dün gece gerçekleşen hırsızlık olayıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. 1 adet Mercedes marka otomobil, 1 adet Wolkswagen Passat marka otomobil, 1 adet Skoda Octavıa marka otomobil, 1 adet Yamaha Marka motosiklet, 1 adet kamera kayıt cihazı, 4 adet oto lastiği, 4 adet cep telefonu ve çok sayıda oto anahtarlarının çalınması olayı ile ilgili olarak Oto Hırsızlığı Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda şüphelilerin İ.G. H.B. ve Y.K. isimli şahıslar olduğu tespit edildi. 3 şüpheli gözaltına alınırken çalıntı araç ve motosikletler ile diğer malzemeler götürüldükleri Gaziantep'ten getirilerek sahiplerine teslim edildi.

Manşetler

Kontrolden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeritten gelen otomobilin üzerine düştü: 2 ölü, 3 yaralı
Burdur’da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı
14 yaşındaki çocuğun tüfekle oyunu ölüm getirdi
Apartmanın çatısındaki mangal dumanı 7 itfaiye aracını alarma geçirdi
Tarsus’ta dehşet: 2 ölü, 1 yaralı
Egzozcuda eski çalışan dehşeti: 17 yaşındaki genci sırtından bıçaklayıp öldürdü
Adana’da yıllık izin için geldiği memleketinde ölen uzman çavuş toprağa verildi
Otomobil, hafif ticari aracı önünde sürükledi: 3 yaralı
Yola fırlayan kız çocuğuna otomobil çarptı: 1 yaralı
Alanya’da ehliyetsiz çocuğun kullandığı otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı