Konyaaltı kreşlerindeki minikler kep fırlattı

Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren kreşlerde eğitim gören minikler, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde kep...

Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren kreşlerde eğitim gören minikler, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde kep fırlattı. Miniklerin birbirinden renkli gösterileri beğeni topladı.

Konyaaltı Belediyesi, bünyesinde hizmet veren Toros, Hurma, Gürsu ve Uncalı gündüz bakımevi ve kreşlerinde eğitim gören minikler mezun oldu. Minikleri için Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde mezuniyet töreni düzenlendi

Öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "Şimdi minik yavrularımızı mezun ediyoruz. Bu gururu hep birlikte yaşıyoruz. Okul öncesi eğitim, onların özgüvenli olmaları, hayata mutlu bakmaları ve kişiliklerini kazanmaları noktasında çok önemli. Biz her zaman onların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çocuklar yetiştirmek bizim en büyük görevimiz Bu görevimizi de yerine getirdiğimizi düşünüyorum" dedi.

Törene, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcıları Veysel Akyar ve Sedat Karabulut ile birim müdürleri ile kreş öğrencilerinin aileleri ve yakınları katıldı.

Manşetler

Orman yangını 28. saatte kontrol altına alındı
Kaleiçi’nde surların üzerine çıkan vatandaş, polisi alarma geçirdi
Antalya’da okul servis araçlarına denetim
Tarsus’ta bir kişi mezar başında hayatını kaybetti
Kırmızı ışık ihlali yapan motosikletli hayatını kaybetti
Antalya’da 2 katlı evde yangın çıktı
Eski eşini almaya gitmeyen avukat evinde ölü bulundu
Mersin’de ticari araç dereye uçtu: 1 yaralı
Mersin’de sahte ilan dolandırıcıları yakalandı
Osmaniye’de rögar kapağı hırsızları kamerada