Kovada Gölü’nde 600 metre kaçak ağa el konuldu, balıklar doğaya geri bırakıldı

Isparta ve Eğirdir Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Kovada Gölü'nde gerçekleştirdiği denetimde 600 metre uzunluğundaki kaçak ağa el koydu.

Isparta ve Eğirdir Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Kovada Gölü'nde gerçekleştirdiği denetimde 600 metre uzunluğundaki kaçak ağa el koydu.

Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü su ürünleri kontrol ekipleri, 11 Mart 2025 tarihinde Kovada Gölü'nde denetim gerçekleştirdi. Denetimde, sahibi belirsiz 600 metre uzunluğundaki kaçak uzatma ağına el konulurken, ağlara takılan balıklar canlı olarak tekrar göle bırakıldı. Ekipler, su ürünleri stoklarının korunması ve sürdürülebilir balıkçılığın sağlanması amacıyla yasa dışı avcılıkla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Manşetler

Tarsus’ta 2 katlı evin giriş katında yangın
Isparta’da refüje devrilen tırın sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da sokakta oynayan çocuğa başıboş köpek saldırdı
Kontrolden çıkan traktör su kanalına düştü: Sürücü hayatını kaybetti
Boşanma aşamasındaki eşini 5 kurşunla katletti, 15 yaşındaki kızının 112 kaydı aileyi ağlattı
İkinci el eşya pazarında tarihi geçmiş yiyecek ve içeceklere el konuldu
Isparta’da 1 saatte 10 araç ve sürüsüne idari para cezası kesildi
Antalya’da ’kayıp kara kediler’ bilmecesi
Minibüs ile kepçe tünelde çarpıştı, araçta sıkışan 2 kişiyi itfaiye kurtardı
Antalya’da bir haftalık narkotik operasyonlarında 16 tutuklama