Kumluca’da okul yöneticilerine soruşturma süreçleri eğitimi

Kumluca'da yöneticilere yönelik "Soruşturma Teknikleri Kursu" düzenlendi.

Kumluca'da yöneticilere yönelik "Soruşturma Teknikleri Kursu" düzenlendi.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okul ve kurumlarda görev yapan yöneticilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak, okul ve kurumlardaki soruşturma süreçlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla Kumluca'da "Soruşturma Teknikleri Kursu" gerçekleştirildi.

Kumluca Uygulama Oteli Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kursa, Kumluca ve Finike ilçelerinden okul ve kurumların yöneticiler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişi İsmail Seçilmiş tarafından verilen kursta, yöneticilere soruşturma süreçleri, yasal mevzuat, delil toplama, ifade alma teknikleri ve rapor hazırlama gibi konularda detaylı bilgiler aktarıldı.

Kursun açılışında konuşan Kumluca Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf Tekdemir, yöneticilerin soruşturma süreçlerindeki rollerinin önemine vurgu yaparak, bu tür eğitimlerin yöneticilerin mesleki yeterliliklerini artırmada önemli bir rol oynadığını belirtti. Beş gün sürecek kursun sonunda katılımcılara sertifika takdim edilecek.

Manşetler

Burdur’da sebze yüklü kamyonet devrildi: 2 yaralı
Seyir halindeyken yanmaya başlayan Tofaş otomobil alevlere teslim oldu
Antalya’da sazlık alandaki yangın kontrol altına alındı
Antakya’da devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı
Toprak altında kalan işçi için seferber oldular
Gazipaşa’da okul servisi buzlu yolda kaydı, korku dolu anlar yaşandı
Hafriyat kamyonunu boşalttığı molozların altında kalan kadın yaşam mücadelesi veriyor
Keman sanatçısı Laçin Akyol’un ölümüne neden olan sürücüye 9 yıl hapis cezası istendi
Karşıya geçmeye çalışan kıza tır çarptı: O anlar kamerada
Hatay’da Cayrokopter ile trafik denetimi