Park halindeki kamyonete çarpıp yaralandı

Burdur'un Ağlasun ilçesinde alkollü olarak kullandığı Fiat Tofaş otomobiliyle park halindeki kamyonete çarpan genç yaralandı.

Burdur'un Ağlasun ilçesinde alkollü olarak kullandığı Fiat Tofaş otomobiliyle park halindeki kamyonete çarpan genç yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasın yansıdı.

Kaza; gece saatlerinde Burdur'un Ağlasun ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinden 15 ES 515 plakalı Fiat Tofaş marka otomobiliyle seyir halinde olan Esat T.(20) direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde olan kamyonete çarptı. Kazada sürücü Esat T. yaralandı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü ambulans ile bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya karışan otomobil çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken Esat T.'nin 1.43 promil alkollü olduğu öğrenildi. Kaza anı ise güvenlik kamerasın yansıdı.

Manşetler

Isparta’da motosikletler çarpıştı: 2 yaralı
Kontrolden çıkan tır şarampole devrildi: 1 yaralı
Cinayete kurban gidip kemikleri ortaya çıkan 24 yaşındaki Nihal’in babası: "Başına gidip Fatiha okuyacağımız bir mezarımız oldu"
Burdur’da çıkan ev yangınında 1 kişi yaralandı, 1 hayvan telef oldu
Otomobil sürücüsünün yaralandığı kaza anı kamerada
Reyhanlı’da pamuk fabrikasında yangın
Mersin’de patpat motosikletle çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Ağıla giren başıboş köpekler 2 hayvanı telef etti
Cinayete kurban giden işitme engelli Nihal’in kemikleri 4 ay sonra defnedildi
Melike öğretmenin ilk ve son dersi: Organ bağışıyla 4 hayat kurtuldu