1
  • BIST 9044.64
  • Altın 3679.498
  • Dolar 37.6365
  • Euro 40.4936
  • Antalya 14 °C

Tarsus’ta özel çocuklar için etkinlik düzenlendi

Tarsus’ta özel çocuklar için etkinlik düzenlendi
Tarsus Belediyesi ve Tarsus Otizm Derneği iş birliğiyle özel gereksinimli çocuklar için unutulmaz bir etkinlik düzenlendi.

Tarsus Belediyesi ve Tarsus Otizm Derneği iş birliğiyle özel gereksinimli çocuklar için unutulmaz bir etkinlik düzenlendi.

+1 Kafe'de gerçekleşen organizasyonda çocuklar, müzik terapisiyle ritmin gücünü keşfederken, boyama etkinliğiyle hayal dünyalarını renklendirdi. Etkinlik boyunca çocuklar, müziğin iyileştirici etkisiyle rahatladı, dans ederek doyasıya eğlendi. Renklerin, melodilerin ve hareketin birleştiği bu özel buluşmada, çocuklar hem keyifli vakit geçirdi hem de sosyal becerilerini geliştirme fırsatı buldu.

Tarsus Belediyesi ve Tarsus Otizm Derneği, özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata daha aktif katılımını desteklemek amacıyla benzer etkinlikleri sürdüreceklerini belirtti.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.