1
  • BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • Antalya 26 °C

TESK VELİAHTINI SEÇTİ

TESK VELİAHTINI SEÇTİ
TESK VELİAHTINI SEÇTİ

TESK VELİAHTINI SEÇTİ

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Bursa’da yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi Başkanvekili olarak seçildi.

AESOB Başkanı Dere kendi sosyal medyasından yaptığı açıklama ile bunu kamuoyuna duyurdu. Dere açıklamasında

 

Böylece AESOB Başkanı olarak ilk defa Antalya’dan bir isim TESK Başkanvekilliğine getirilmiş oldu. “Bursa’da yapılan TESK Yönetim Kurulu toplantısında başta Genel Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin teveccühleriyle TESK Genel Başkan Vekilliği görevine seçildim. TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken başta olmak üzere beni bu göreve layık gören tüm yönetim kurulu üyelerimize ve ayrıca bizleri gönülden destekleyen birlik ve federasyon başkanlarımıza teşekkür ediyor, toplantımızın tüm esnaf ve sanatkar camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah utandırmasın. Rabbim bizlere çıktığımız bu yolda görevimizi hakkıyla yerine getirmeyi nasip eylesin. Bundan sonraki süreçte de esnaf ve sanatkarlarımızı Antalya’da olduğu gibi Ankara’da ve tüm Türkiye’de de en iyi şekilde temsil edecek, esnafa hizmet yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz İnşallah." Dedi.

Türkiye esnaf odalarının kulislerinde ise TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in Adlıhan Dere’yi veliahtı olarak seçtiği konuşuluyor.

 

Antalya’nın gururu haline gelen sevilen sima Adlıhan Dere 1966 yılında Antalya’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Antalya’da tamamladı. İş hayatına büfeci olarak başladı ve 30 yıl boyunca işletme sahibi olarak çalıştı.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği(AESOB) Başkan Vekilliği ve aynı zamanda Yönetim, Denetim, Disiplin kurulu üyesi olarak görev yaptı.

2004-2014 yılları arası Kepez ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği görevlerinde bulundu.

7 Nisan 2016’da Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği(AESOB) Başkanlığına seçildi.

1 Mayıs 2018 ’de gerçekleştirilen Genel Kurulda yapılan seçimlerle bir kez daha Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği(AESOB) Başkanlığına seçildi.

Evli ve iki çocuk babası olan DERE halen Antalya Gazete Bayii Büfeciler Kantinciler Kuruyemiş İmalatı ve Tic. Odası Başkanlığı, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği(AESOB) Başkanlığı, S.S Kepez Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu(TESK)Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

Antalyahaberal.com ailesi olarak, Adlıhan Dere’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Bu haber toplam 152 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.